Bears Love Me!

BLM 2Cast: Layla Zara Seme, Serena Bank, Kiki Wartena, Gürkan Küçüksentürk, Hanneke Scholten

Television Movie – 85 min – Part of Telefilm 2019
Director: Eva M.C. Zanen
Screenplay: Janneke van der Pal
Producer: Topkapi Film
Co-Producer: NTR
Director of Photography: Dennis Wielaert
Editor: Annelotte Medema

Een familie, gewend aan routine en ingesleten patronen, ervaart spanning en stress als ze ervoor kiezen om in een vreemd groot land op vakantie te gaan met een camper. Het blijkt niet het romantische sprookje als gehoopt waardoor de gezinsleden elkaar op een nieuwe manier leren kennen en er een nieuwe ordening ontstaat.

In Bears Love Me komt de droom van Jip uit wanneer haar gezin besluit met een camper de wijde wereld in te trekken om wilde beren te zien. Als haar vader onderweg een paniekaanval krijgt en ook de rest van de gezinsleden te bang zijn om verder te reizen, besluit de achtjarige haar eigen plan te trekken.

Watch the ‘Bears Love Me!’Trailer:

Watch Full Movie Bears Love Me!

 

Bears Love Me - Recensie - Volkskrant uitgeknipt